Az erős üzleti életére méltán büszke Zlín városa ad otthont a GASTON nemzetközi vállalatának, amely oly kiemelkedő márkák forgalmazásával büszkélkedhet, mint Franz Josef Kaiser, a Giana és immáron a Asia Time is.

A Gaston csoport 1991 óta van jelen a tartós élelmiszerek piacán, és több mint 25 éve importál és exportál minőségi élelmiszereket a világ minden tájáról.

Irodáink megtalálhatóak immár Szlovákiában, Lengyelországban, Horvátországban, Romániában, Szerbiában és Magyarországon is.

Küldtetésünk a termékeink eljuttatása, mint egy 20 országba a vásárlóink teljes megelégedésére.

Vásárlóinknak a világ minden tájáról olyan minőségi termékeket válogatunk össze, mint például az olívaolajat, az olívabogyót, a halkonzervet, a párolt gyümölcsöket, a sterilizált zöldségeket, valamint a száraz hüvelyeseket, rizst, tésztát és még számtalan minőségi terméket.

Termékeink nagy számban megtalálhatóak az országos hiper- és supermarket hálózatainak, valamint az online boltok virtuális polcain.

Termékeinket legfőképpen Thaiföldről, Görögországból, Ecuadorból, a Fülöp-szigetekről, Indonéziából, Törökországból, Spanyolországból, Portugáliából, Marokkóból, Hollandiából, Olaszországból, Bulgáriából, Magyarországról, Izlandról, Indiából, Vietnamból, Pápua Új-Guineából, Ecuadorból, Peruból, Kínából importáljuk, de számos termék érkezik más országokból is.

A kiskereskedelmi forgalom mellett nagy hangsúlyt fektetünk nagykereskedelmünkre, így termékeinket kiskereskedőknek, vendéglátóipari egységeknek ipari csomagolásban is szállítjuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy üzleti kapcsolataink révén lehetőséget tudunk biztosítani saját márkás termékek gyártására és exportálására.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, örömmel várjuk megkeresését.

 

mapa EN