A cseh piacon elvégzett, több mint 30 éves kemény munka hozzásegített bennünket ahhoz, hogy tartós élelmiszer forgalmazóként egy kiemelkedően erős pozíciót tudjunk magunkénak.

Legfőbb törekvésünk, hogy ügyfeleink számára folyamatosan innovatív és kiemelkedő minőségű termékeket kínáljunk.

A Franz Josef Kaiser és Giana nevével fémjelzett termékeink évek óta, folyamatosan nyerik el a díjakat a fogyasztói versenyeken, valamint magas helyezéseket kapnak az elvégzett vakteszteken. Ez további megerősítése annak, hogy népszerűségük folyamatosan növekszik, és vásárlóink elégedettek a termékeinkkel, amely számunkra a legfontosabb. 

Célunk mindig nagyon egyszerű volt és a jövőben is az lesz: kiváló minőségű élelmiszerek széles választékát szállítani a világ minden tájáról a világ minden asztalára.

Tartós élelmiszer forgalmazóként olyan termékeket importálunk és forgalmazunk, mint például a halkonzervek, sterilizált/pörkölt gyümölcsök és zöldségek, száraz hüvelyesek, olívaolaj és olívabogyó, tészták, a teljes paradicsomportfólió, rizs és még számtalan termék.

Termékeink olyan nagyobb vállalatok polcain megtalálhatók, mint a Metro/Makro, Kaufland, Rewe, Tesco, Plus, Auchan, Ahold, Globus, Coop, Spar, Interspar, Carrefour, Cora, CBA, Maxima, RIMI Baltic és még számtalan kisebb hálózat.

 

Megtisztelő bizalmát köszönjük!

Thank you for putting your trust in us.